fbpx
  • Home
  • /Pensium, empresa responsable

Pensium, empresa responsable

Com a empresa implicada en la Responsabilitat Social, Pensium aposta per col·laborar en el compliment de l’Agenda 2030 sobre el Desenvolupament Sostenible, que compta amb 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible en àmbits tan importants com la Fi de la pobresa, Salut i benestar, Igualtat de gènere, Producció i consum responsable, etc. Vols saber com col·laborem amb aquests objectius?

Pensium col·labora en el compliment d’aquests objectius de desenvolupament sostenible:

1. FINAL DE LA POBRESA

Gràcies a Pensium moltes persones que tenen la pensió com a únic ingrés poden accedir a una residència i a les cures que necessiten, amb un programa de finançament totalment adaptat a la seva situació.

3. SALUT I BENESTAR

Amb el nostre programa, les persones grans amb dependència que necessiten assistència poden accedir a l’atenció professional que requereixen, afavorint així la millora de la seva salut i benestar

5. IGUALTAT DE GÈNERE

Pensium manté una política d’igualtat de gènere entre els seus empleats, afavorint l’equilibri entre homes i dones, així com un salari just i equitatiu.

8. TREBALL DECENT I CREIXEMENT ECONÒMIC

Pensium manté una política de contractació laboral adaptada al seu creixement, potenciant l’ús eficient dels recursos de l’empresa. Les aportacions del programa Pensium als beneficiaris es destinen a la contractació d’atenció professional, el que promou el sector de serveis a la tercera edat. La incorporació al mercat de lloguer de l’habitatge vinculat al programa ajuda a mantenir un equilibri en aquest mercat.

10. REDUCCIÓ DE DESIGUALTATS

El programa Pensium facilita que les persones grans amb dependència i amb recursos limitats puguin accedir de manera ràpida a l’assistència privada, en un centre residencial o al domicili.

12. PRODUCCIÓ I CONSUM RESPONSABLES

Utilització d’eines digitals per minimitzar l’ús del paper, promovent el reciclatge dels recursos utilitzats, amb espais habilitats per a la recollida i reciclatge de material (paper, material d’oficina, cafè, etc.). Contractació de proveïdors locals per tal de potenciar l’economia de proximitat.

13. ACCIÓ PEL CLIMA

Els centres de treball Pensium estan situats en zones de fàcil accés amb transport públic, per facilitar la mobilitat dels empleats sense necessitat de l’ús de transport privat. Ús de tecnologies de comunicació digital (videoconferències, Skype) per evitar desplaçaments de les persones participants a les reunions de treball.

16. PAU, JUSTICIA I INSTITUCIONS SÒLIDES

Pensium és una companyia BCorp, el que significa que forma part de les millors empreses PER al món, per la seva generació d’impacte positiu a la societat i al medi ambient.

17. ALIANCES PER ASSOLIR ELS OBJECTIUS

Pensium ha formalitzat acords amb Ajuntaments de grans ciutats i amb importants institucions per facilitar que el recurs Pensium arribi a tots els seus habitants.